مجتمع پتاس خوروبیابانک

مجتمع پتاس خوروبیابانک، محور توسعه پایدار در صنعت پتاس کشور

مجتمع پتاس خوروبیابانک

مجتمع پتاس خوروبیابانک، محور توسعه پایدار در صنعت پتاس کشور

مجتمع پتاس خوروبیابانک

مجتمع پتاس خور و بیابانک اولین تولیدکننده پتاس در ایران و یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان پتاس در خاورمیانه است. این مجتمع با وسعت معدنی بالغ بر دو هزار کیلومتر مربع در استان اصفهان، در فاصله حدود ۴۵۰ کیلومتری شرق مرکز استان و نزدیک به شهرستان خور و بیابانک واقع شده است.
این مجتمع با هدف تولید سالانه ۵۰ هزار تن کلرید پتاسیم به عنوان کود شیمیایی، ۳۰۰ هزار تن کلرید سدیم برای مصارف پتروشیمی، خوراکی و دارویی و ۳۰ هزار تن هیدروکسید منیزیم احداث و به بهره‌برداری رسیده است. مجتمع پتاس خور و بیابانک دارای یکی از بزرگ‌ترین ذخایر املاح معدنی و تبخیری در خاورمیانه بوده و نقش مهمی در تأمین مواد اولیه صنایع مختلف کشور ایفا می‌کند.

به گزارش روابط عمومی مجتمع پتاس خوروبیابانک، دکتر شهامی، مدیر مجتمع، از تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری کود پتاسیم کلرید در شهریور ماه امسال خبر داد. مدیر مجتمع در خصوص پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری گفت: این پروانه از جمله مدارک و مجوزهایی است که دریافت آن برای برخی واحدهای تولیدی، خدماتی، صنعتی و... الزامی بوده و بیانگر تضمین و مرغوبیت کالا و خدمات و مطابقت آن با معیارهای سازمان ملی استاندارد ایران است

تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری برای کود پتاسیم کلرید

به گزارش روابط عمومی مجتمع پتاس خوروبیابانک، دکتر شهامی، مدیر مجتمع، از تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری کود پتاسیم کلرید در شهریور ماه امسال خبر داد.

مدیر مجتمع در خصوص پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری گفت: این پروانه از جمله مدارک و مجوزهایی است که دریافت آن برای برخی واحدهای تولیدی، خدماتی، صنعتی و... الزامی بوده و بیانگر تضمین و مرغوبیت کالا و خدمات و مطابقت آن با معیارهای سازمان ملی استاندارد ایران است.

وی افزود: مجتمع پتاس خوروبیابانک با تلاش مستمر و رعایت استانداردهای کیفی، موفق به دریافت این پروانه شده است. این پروانه نشان‌دهنده تعهد مجتمع پتاس به تولید محصولاتی با کیفیت بالا و مطابق با نیازهای بازار است. کود پتاسیم کلرید تولیدی تحت نظارت دقیق کارشناسان مجرب، به عنوان یکی از محصولات مرغوب در صنعت کشاورزی شناخته می‌شود. این محصول به بهبود کیفیت خاک و افزایش عملکرد محصولات زراعی کمک می‌کند

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی